Tiberiu Molnar - Bioenergoterapeut

Un prieten de al meu zicea: “Decât sărac și bolnav mai bine bogat și sănatos!”. Asta imi aduce aminte de două filme interesante pe care le-am vazut de zeci de ori.

The Secret
Vei constata tu scrii cartea destinului tău. Apropo de carte… cartea The Secret a apărut și in România.

What the bleep do we know?
“Succesul filmului What the Bleep Do We Know a fost doar începutul călătoriei. Mulţi români au văzut deja acest film, deşi în mod oficial el nu există în România. Modul în care a circulat (underground) grăieşte el însuşi despre setea de cunoaştere a românului, dar şi despre cât de mult era aşteptat un asemenea film. Este un film care zguduie percepţia şi atitudinea umană, un film care a creat fani peste nivelurile de receptare, inteligenţă şi cunoaştere.

What the Bleep Do We Know? – Ce naiba ştim noi, de fapt?! este o carte ce conţine o ştiinţă uluitoare. Cu ajutorul a mai mult de o duzină de oameni de ştiinţă, cercetători renumiţi şi teoreticieni, porneşti într-o călătorie având pe nas ochelarii fizicii cuantice; porneşti într-un univers care este mai bizar şi mai viu decât ne-am imaginat vreodată. Apoi, eşti dus mai departe, la marginea exterioară a graniţei cunoaşterii noastre ştiinţifice despre conştiinţă, percepţie, chimia corpului şi structura creierului. Din ce este făcut gândul? Din ce este făcută realitatea? Și, cel mai important, cum poate schimba un gând natura realităţii?”