Tiberiu Molnar - Bioenergoterapeut

Este greu sa scriu niste cuvinte de multumire pentru Tiberiu. Din doua motive.
Primul este ca orice cuvinte as gasi sunt insuficiente pentru a descrie exact starea de multumire si apreciere profunda pe care o am pentru el din toate punctele de vedere : medical, moral , profesional, si mai presus de toate UMAN.

Al doilea motiv este pentru ca de fiecare data cand vorbesc despre el am o sumedenie de emotii pozitive si nu stiu pe care dintre ele sa v-o impartasesc prima. Cu sinceritate asadar, scriu toate acestea:

Simt pentru Tibi o recunostinta profunda si pe care i-o voi pastra intotdeauna ,indiferent de ce. Il consider un prieten tare drag mie si singurul caruia nu o sa pot sa ii multumesc indeajuns niciodata. (Oare cum putem cuantifica binele primit? In bani? In strangeri calduroase de mana ?In cuvinte frumoase? Este imposibil de gasit o forma de echivalare perfecta )
Nu este un idol, ci un model de la care am avut de invatat de-a lungul vremii chestiuni ce tin de sanatate dar si chiar in viata personala: modestia, simplitatea, normalitatea, bucuria de a trai si dragostea pentru oameni.

Il apreciez pentru daruirea pe care o are si care se reflecta in sedintele de bioterapie pe care le practica. Il apreciez pentru altruismul si generozitatea sufleteasca de a impartasi aproape orice : incepand de la ganduri curate, o gandire sanatoasa si terminand cu zambete senine. Il apreciez ca a ramas un copil si un visator intr-o lume care uneori pare dezlantuita si dezorganizata. Il apreciez pentru curatenia sufleteasca .Il apreciez pentru performantele pe care le-a avut in invingerea maladiilor pe care le-a tratat.

As prefera sa nu denumesc exact boala de care am suferit din dorinta de pastrare a intimitatii.De asemeni, nu as vrea sa ne gandim la boli si suferinte ci sa ne pastram o nota pozitiva! E suficient zic eu sa ma credeti pe cuvant.M-am simtit total epuizata fizic si fara nici o solutie medicala, clasica. Am inceput sedintele ,pe care le fac in continuare, iar starea mea fizica, psihica, generala, mi s-a imbunatatit in fiecare zi .Sunt convinsa ca intr-o zi nu o sa mai fie nevoie sa vin la sedinte si ca o sa ma refac total si complet. Stau dovada miile de cazuri tratate cu succes!

Incerc sa inchei aceasta scrisoare sperand ca nu pare a un monolog interminabil : ) ci o modalitate infima prin care va transmit in primul rand voua, celor care intrati pe site o incurajare sa veniti sa va tratati prin aceasta metoda si un miligram de multumire pentru Tibi. Cu sinceritate , aceeasi .Iti multumesc ca existi !

Cristina Pătrascu, Bucuresti