Tiberiu Molnar - Bioenergoterapeut

Fiecare fiinţă vie posedă un câmp energetic. La fiinţele umane, acesta este întreţinut de psihicul acestora şi poate fi influenţat de gândire, de diferitele stări sufleteşti sau de câmpul altei persoane. La rândul lui, şi acest câmp energetic (aura) controlează şi defineşte starea şi forma corpului fizic. În cazul unei gândiri sau stări psihice necorespunzătoare (negative), acest câmp poate fi afectat, şi prin el şi organismul. Bioenergoterapeutul, acţionând cu diferite pase de echilibrare energetică, poate corecta câmpul energetic, care mai târziu va avea efect şi asupra fizicului.

Metoda constă într-o serie de şedinţe a căror durată este de câteva minute, iar numărul acestora este stabilit de căre terapeut:
• nu exclude tratamentul stabilit de medic sau orice alt tip de tratament!
• nu foloseşte nici un fel de substanţe ce ar trebui administrate oral sau injectabil!
• nu necesită un regim alimentar special sau schimbarea modului de viaţă de zi cu zi!
• nu necesită încredere specială în terapeut sau metodă; este mult mai importantă încrederea în sine şi în propria viaţă!

 CLICK AICI pentru a vedea  câteva emisiuni TV despre Tiberiu Molnar!

Rezultate:
Până în prezent Tiberiu Molnar a aplicat metoda pe mii de persoane care l-au solicitat cu diverse probleme de sănătate şi nu numai. Procentul celor la care s-a obţinut o rezolvare totală este aproximativ 80%. Această evaluare diferă şi în funcţie de boală şi în funcţie de atitudinea pacientului faţă de viaţa lui.

Cazurile cele mai frecvente în care este solicitat şi are succese sunt: cancer, tumori, probleme digestive, probleme ginecologice, probleme endocrinologice, afecţiuni reumatice, epilepsie, diabet, tensiune, probleme respiratorii sau ale sinusurilor, stres, insomnii etc.

Terapia constă într-o serie de 5 sau 7 ședințe. Se aplică doar o singură ședință pe zi. Cele 5 sau 7 ședințe se vor realiza în zile consecutive.

Cazurile cele mai frecvente în care este solicitat şi are succese sunt: cancer, tumori, probleme digestive, probleme ginecologice, probleme endocrinologice, afecţiuni reumatice, epilepsie, diabet, tensiune, probleme respiratorii, sinusuri, stress, insomnii etc.